AMX na výstavě High End Praha 2010

Dovolujeme si Vás pozvat na výstavu High End Praha 2010, která se uskuteční ve dnech 13. - 14. března 2010 v konferenčních sálech hotelu Corinthia Towers. Naši expozici naleznete ve 3. patře v salónku Tiber, kde Vám společně s jedním z našich partnerů společností AUDIOEGO, představíme novinky a produkty značky AMX zaměřené na rezidenční sféru.

Charakteristika výstavy:
Výstava HIGH END PRAHA představuje po dlouhá léta referenční standard v prezentaci toho nejlepšího z audia i videa. Zde jsou tradičně představovány nejnovější technologie, nejjasnější a nejčistší obraz, či nejhudebněji hrající systémy od elity světových výrobců. Tato výstava nabízí profil současné technologie ve všech cenových hladinách a k němu i spoustu zábavy. Zde se nechají slyšet jak špičkové gramofony, které jsou stále garantem extrémně přirozeného zvuku, tak i vysoce sofistikované digitální zdroje a reproduktory v různých designech a povrchových úpravách, takže je zcela jisté, že si zde každý najde výrobek odpovídající jeho potřebám i finančním možnostem.

Velkoryse dimenzované salónky a velké, vzdušné prostory luxusního hotelu každému zaručují zážitek bez jakéhokoliv stresu. Se zaplacením pouhé stokoruny za vstup může každý návštěvník vyhrát jednu z hodnotných cen, jako reproduktorové soustavy, high-endové kabely, nebo předplatné našeho nejpopulárnějšího odborného časopisu Stereo a Video.

Zisk ze vstupného bude tradičně věnován českému UNICEFu.

Bližší informace o výstavě naleznete na oficiálních stránkách www.high-end.praha.cz

Simple Control for Everyone
Orange controls